NEGLER

Negler Oslo

Behandlingsbeskrivelse

Vi tilbyr alle typer neglebehandlinger, fra tradisjonell manikyr med lakk – til mer avansert neglestøping og ønsket design / dekor.

Vi bruker alltid materialer av høyeste kvalitet som garanterer en varig og perfekt effekt. Geléene vi bruker er syrefrie, slik at nagleplaten ikke skal ødelegges under det påsatte materialet.

Tradisjonell manikyr med lakk – En standard behandling som får hendene og neglene dine til å fremstå freseh og nystelte.

Hybridmanikyr med shellac / gellish – En mer holdbar manikyr med forming/filing og lakk som holder i opptil flere uker. Anbefales til deg som allerede har pene negler og vil forsterke effekten.

Gelénegler i valgfri finish – Støping av nytt sett negler som varer til de vokser ut. Gelénegler er fleksible og elastiske, de ser veldig flotte og naturlige ut. Effekten varer i 3–5 uker, avhengig av hvor fort dine egne negler vokser.

Geléen er anbefalt uansett om du har flotte, lange negler eller om du biter neglene dine. Gelé-metoden er trygg for gravide. Metoden ødelegger ikke neglene dersom du velikeholder dem regelmessig.

Ved påfyll trenger du ikke å bestille fjerning av den gamle geleen, men kun ny negletime. I prisen er full behandling inkludert.

Prisliste:
For full prisliste klikk her

Online Booking

 1. Josefine
  • 5.00
  • Josefine Friberg
  Thank you so much for today! I'm so happy with my new nails!!
 2. Karin
  • 5.00
  • Karin Larven
  Wonderful skills, friendly staff! My nails and eyebrows have never looked better
 3. Joanna
  • 5.00
  • Joanna Pacula
  Kasja og Weronika er verdens flinkeste! Det finnes ikke bedre service i Oslo. Anbefales

Bilder